Miljø og genbrug

Idé og tekstil-holdet

Er du kreativ, og har du lyst til at arbejde med dine hænder og omsætte dine idéer til færdige produkter, så er Idé- og tekstil-holdet sikkert noget for dig. Her får du mulighed for at forberede dig til en uddannelse eller et arbejde inden for modeindustrien – fx som beklædningshåndværker.

Hos os får du din egen faste arbejdsplads og kan arbejde selvstændigt med mange forskellige materialer. Blandt andet bruger vi en del genbrugsmaterialer, som i stedet for at blive smidt ud ender med at blive til flotte produkter.

Vi arbejder i overskuelige moduler, og du kan lære at sy, arbejde med læder og dygtiggøre dig inden for billedkunst. Når vi syr tøj, arbejder vi ud fra eksisterende grundmønstre, som tilrettes dine personlige mål, så du selv kan bruge tøjet.

Dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) er en del af undervisningen. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Midtby)
© Copyright - FGU Aarhus • Olof Palmes Allé 39, 8200 Aarhus N. • 87408600 • CVR: 39815508 • EAN: 5798000561748