Miljø og genbrug

Miljø og Genbrug

Bekymrer du dig om klimaet, og brænder du for at gøre en forskel? Drømmer du om urban gardening og om at dyrke dine egne tomater på taget? Elsker du genbrug og re-design? Er du vild med at kommunikere, og vil du være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid?

SÅ KIG HER

Hos Miljø og Genbrug lærer du at føre dine egne idéer ud i livet. Du lærer at samarbejde med andre om at gøre en forskel og bidrage til positive forandringer i verden. Vi er nysgerrige på at blive klogere sammen og skabe forandring gennem konkrete handlinger. Vi vil selv gøre en forskel og gerne inspirere andre.

Måske det er her, du finder ud af, om et job som projektmedarbejder, entreprenør, gartner eller designer er noget for dig? Eller måske vil du gå videre i en uddannelse inden for området?

Hos Miljø og Genbrug arbejder vi grundlæggende med at blive klogere på miljøet, energi, urban gardening, permakultur, hverdags-aktivisme, re-design, kommunikation, kreativitet og projektmageri. Vi samarbejder med et væld af aktører inden for bæredygtig udvikling.

(Vest)

Team-Miljø og genbrug- Fagtema

Anna M Andersen

Faglærer - Miljø og genbrug

Vest
Team-Miljø og genbrug- Fagtema

Gitte M. Baumann

Vejleder - Miljø og genbrug, AGU

Vest
Team-Miljø og genbrug- Fagtema

Marianne Tang Christensen

Almenlærer

Vest