Miljø og genbrug

Miljø og Genbrug

Brænder du for at gøre en forskel og bekymrer du dig om klimaet? Drømmer du om urban gardening og at dyrke dine egne tomater på taget, og elsker du genbrug og redesign? Er du vild med at kommunikere og vil du være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid?

SÅ KIG HER

Hos Miljø og Genbrug lærer du at føre dine egne idéer ud i livet og at samarbejde med andre om at gøre en forskel og bidrage til positive forandringer i verden. Vi er nysgerrige på at blive klogere sammen og skabe forandring gennem konkrete handlinger. Vi vil selv at gøre en forskel og gerne inspirerer andre.
Måske det er her du finder ud af om et job som projektmedarbejder, entreprenør, gartner eller designer er noget for dig? Eller måske vil du gå videre i en uddannelse inden for området?.

Hos Miljø og Genbrug arbejder vi grundlæggende med at blive klogere på miljøet, energi, urban gardening, permakultur, hverdags aktivisme, redesign, kommunikation, kreativitet og projektmageri. Vi samarbejder med et væld af aktører inden for bæredygtig udvikling.

Kom!

Fagbilag Miljø og Genbrug