PC Asmussen – medstifter, leder af Gøglerskolen i Aarhus fra 1989 til 2019 holder afskedsreception

Fredag den 17. juni kl. 13.00 – 17.30
på FGU Aarhus Vest, Karen Blixens Boulevard 27, 8220 Brabrand

Farvel til en epoke…

Receptionen skulle have været sammenfaldende med, at FGU Aarhus Midtby forlod de ikoniske bygninger i den gamle chokoladefabrik i Klosterport, der har været hjertet i Gøglerskolen siden starten.

Gøglerskolen blev i 2019 en del af FGU Aarhus. Med denne afskedsreception siger vi farvel til cirkusdirektøren, bygningerne og en epoke i historien – og ikke mindst:

FARVEL OG TAK til alle de fantastiske mennesker, der har været med til at gøre Gøglerskolen til et frirum for skæve, skøre og kreative sjæle fra Aarhus Midtby til Gellerup, Ramallah og Damaskus.

TAK til elever, medarbejdere, legekammerater, bestyrelsesmedlemmer, samarbejdspartnere, kommuner, ministerier, breakere, cykelsmede, gøglere, bjørnetrækkere – og alle dem, der ikke er blevet nævnt.

Gøglerskolen i Aarhus har i sin 30-årige historie været kommunalt projekt, daghøjskole og produktionsskole. Gøglerskolen har gennem årene drevet Street Art Academy, projekter i Palæstina og cirkusskole i Damaskus, været medarrangør af festival’er, utællelige små og store kulturarrangementer, medstifter af Hospitalsklovnene, drevet kurser for arbejdsløse HK’ere, pædagoger og meget mere…

PC Asmussen siger FARVEL og TAK til alle og ønsker sig:

Den sidste Gøglerskole-fest – en fest med gøgl og dans og hip og hop og rip og rap og korte taler. En fest for alle med Gøglerskolen i hjertet.

Konferencier: Johan Plesner, faglærer på Artistholdet, FGU Aarhus Vest

Dresscode: tøj eller lignende (gerne en Gøglerskole-T-shirt)