Handel og kundeservice

Team-Handel og kundeservice – Fagtema

Anders Buhl

Vejleder - Artist, Mad og ernæring, Butiks-holdet, AGU

Midtby
Team-Handel og kundeservice – Fagtema

Ann Jardenbæk Ilstrup

Vikar - Butiks-holdet

Midtby
Team-Handel og kundeservice – Fagtema

Trine Hjelbak

Almenlærer

Midtby

Butiks-holdet

På Butiksholdet mødes vi hver dag i Kvickly i Bruuns Galleri. Her har du mulighed for at lære, hvordan man arbejder i en butik sammen med et professionelt team. Du indgår som en del af butikkens team og løser de opgaver, der er behov for.

Du opbygger både praktisk og teoretisk erfaring om handel og service: Du møder kunderne i butikken og får afprøvet rollen som butiksmedarbejder. Du lærer om vareopfyldning, trimning, opsætning af udstillinger, arbejdet i kasselinjen og en hel masse om kundeservice. Det, du lærer på butikslinjen, kan du bruge direkte, hvis du finder et arbejde i en butik eller vil uddanne dig som butiksassistent eller inden for handel og kundeservice.

Butiksholdet har et undervisningslokale i Kvickly, men du skal også møde på skolen i Midtbyen hvor du følger timer i dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og vi laver en plan sammen med dig.

(Midtby og Kvickly, Bruuns Galleri)
Fagbilag Handel og kundeservice