Mad og ernæring

Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Anders Buhl

Vejleder - Artist, Mad og ernæring, Butiks-holdet, AGU

Vest
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Anne-Marie Lihn

Faglærer - Mad og ernæring

Vest
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Carl Christian Engel

Almenlærer

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Carsten Friis

Kok

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Helene Andersen

Almenlærer

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Joan Bak

Vejleder - Byggepladsen, Omsorg og sundhed, Mad og ernæring, Motor og mekanik.

Egaa
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Laila Pedersen

Faglærer - Mad og ernæring

Vest
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Lars Hartman

Kok

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Linda Stokholm

Faglærer - Mad og ernæring

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Memet Ahmad

Almenlærer

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Mona Nielsen

Almenlærer

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Peter Harder Schandorff

Almenlærer

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Piratheep Krishnapalan

Almenlærer

Skejby
Team-Mad-Ernæring- Fagtema

Trine Pristed Bækgaard

Vejleder - Makerspace, Køkkenhold, AGU

Skejby

Mad og ernæring

Vi skal alle have sund og varieret mad i maven. Derfor findes vores Mad og ernæring-hold på alle FGU Aarhus’ afdelinger. Her laver vi mad fra hele verden og serverer den for skolens elever og personale. Vi laver også mad til forskellige arrangementer på skolen. Hovedreglen er, at maden er lavet fra bunden, og vi tager udgangspunkt i en sund linje.

Du får indblik i alle funktioner i et køkken: madlavning, brug af opskrifter, menuplanlægning, indkøb, varekendskab, økologi, arbejdsplanlægning, hygiejne og egenkontrol. Vi har ofte et højt tempo og er afhængige af et godt teamsamarbejde, hvor alle tager ansvar, så vi kan få god mad til tiden.

Hos os kan du forberede dig til en uddannelse som kok, køkkenassistent eller andre uddannelser inden for levnedsmiddelområdet. Du har også mulighed for at prøve drømmen af med et praktikophold – fx i en kantine, på en restaurant, et plejehjem eller en café.

Dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) er en del af undervisningen. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Egå, Skejby, Vest)
Fagbilag Mad og ernæring