Mad og ernæring

Mad og ernæring

Vi skal alle have sund og varieret mad i maven. Derfor findes vores Mad og ernæring-hold på FGU Aarhus’ afdelinger i Skejby og Vest. Her laver vi mad fra hele verden og serverer den for skolens elever og personale. Vi laver også mad til forskellige arrangementer på skolen. Hovedreglen er, at maden bliver lavet fra bunden, og vi tager udgangspunkt i en sund linje.

Du får indblik i alle funktioner i et køkken: madlavning, brug af opskrifter, menuplanlægning, indkøb, varekendskab, økologi, arbejdsplanlægning, hygiejne og egenkontrol. Vi har ofte et højt tempo og er afhængige af et godt teamsamarbejde, hvor alle tager ansvar, så vi kan få god mad til tiden.

Hos os kan du forberede dig til en uddannelse som kok, køkkenassistent eller andre uddannelser inden for levnedsmiddelområdet. Du har også mulighed for at prøve drømmen af med et praktikophold – fx i en kantine, på en restaurant, et plejehjem eller en café.

Dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) er en del af undervisningen. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Skejby og Vest)

Mad og Ernæring – Vest

Anders Buhl

Vejleder - Sprogholdet, Mad og Ernæring, Butiksholdet og EGU

Vest

Anne-Marie Lihn

Faglærer - Mad og ernæring

Vest

Laila Pedersen

Faglærer - Mad og ernæring

Vest

Mad og Ernæring – Skejby

Berith Nielsen

Vejleder - Metal, Tekstil, Makerspace, Mad & Ernæring

Skejby

Carsten Friis

Kok

Skejby

Lars Hartman

Kok

Skejby

Linda Olsen

Faglærer - Mad og ernæring

Skejby

Marie Halberstadt Nørgaard

Projektkoordinator

Fødevarekontrol Skejby
Fødevarekontrol Egå
Fødevarekontrol Vest