Byg, Bolig og Anlæg

Byg og Bolig

Kan du li’ duften af træ, og vil du lære at bruge værktøjet professionelt, så skal du vælge vores hold. På Byg og bolig forbereder vi dig på en uddannelse eller et arbejde inden for bygge og anlæg. Det kunne fx være tømrer, struktør, murer eller maler. Men du kan også forberede dig på et arbejde som pedel eller vicevært.

Hos os bliver du hurtigt en del af et team, hvor vi arbejder sammen og lærer af hinanden. Vi fremstiller blandt andet legeredskaber, borde, bænke og mange andre ting i træ. Samtidig er vi med til at vedligeholde skolen og løser mange forskellige håndværksmæssige opgaver i den forbindelse. Du kan også få maskinkørekort og svejsecertifikat, og du bliver undervist i værktøjslære, sikkerhed, AutoCad, tegning og materialekendskab. To dage er sjældent ens!

Samtidig med, at du følger vores hold, deltager du også i dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Egå)

Personale Byg og Bolig

Jens Johannesen

Faglærer - Byg og bolig

Egaa

Jimmi Benn Jørgensen

Faglærer - Byg og bolig

Egaa

Joan Bak

Vejleder - Byggepladsen, Omsorg og Sundhed, Motor og Mekanik, Byg og Bolig samt AGU

Egaa

Peter Nielsen

Vejleder - Byg og bolig, Almenlærer - AGU

Egaa

Byggepladsen (optager pt ikke elever)

Hvis du kan li’ at arbejde fysisk og samtidig bruge hovedet, så er byggepladsen noget for dig. Vi arbejder sammen med professionelle håndværkere på en rigtig byggeplads, står tidligt op og møder hver dag kl. 06.45 – i al slags vejr!

Hos os lærer du om alt det, der skal til for at være på en rigtig byggeplads, og du vil komme i berøring med mange led i byggeprocessen. Du kan stifte bekendtskab med VVS-, murer-, elektriker, tømrer- og malerarbejde og på den måde få en fornemmelse af, hvad du kan tænke dig at arbejde med eller uddanne dig til.

Lige nu samarbejder vi med NCC, som er et stort entreprenørfirma. Byggepladsen hedder Nikolinehus og ligger ved Aarhus Havn. Dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) indgår i undervisningen. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i uddannelse eller ud i job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Egaa/Aktuel byggeplads)