Musisk og kunstnerisk produktion

F-16

Har du en idé, som du brænder for at få ført ud i livet – enten selvstændigt eller sammen med andre, så har du mulighed for at bruge din kreativitet på vores projektmagerværksted F16. Måske er det her, du finder ud af, at et job som grafiker, projektmedarbejder eller eventmager lige er noget dig!

F16 er egentlig et jagerfly, men hos os er det et værksted, som giver dine idéer raketfart. Vi arbejder med kultur- og kunstprojekter, og projekterne opsættes og præsenteres for et publikum. Undervejs arbejder vi med markedsføringsmateriale, skriver pressemeddelelser og lærer at lave realistiske tidsplaner. Når vi afslutter, gennemgår vi projektet og evaluerer fra start til slut. Vi har en masse kontakter i Aarhus’ kulturliv. De hjælper os, og vi hjælper dem.

Samtidig med, at du arbejder med dit projekt, deltager du også i dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære).

Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Skejby)

Herunder kan du se et par video-eksempler på, hvad F16 fx beskæftiger sig med:

https://youtu.be/oXJRN1Vw9Eo

https://youtu.be/YJS9OEr6PGE

https://youtu.be/t6cJDdRkl6k

https://youtu.be/12AMu0UR7PQ

Alice Elena Jacobsen

Alice Elena Jacobsen

Faglærer F16

Anette Due Asmussen

Anette Due Asmussen

Vejleder - Teater, F16, AGU

Skejby
Jeppe Degn Nielsen

Jeppe Degn Nielsen

Faglærer F16

Skejby
Martin Nyland Skyt

Martin Nyland Skyt

Faglærer - F16 og Almenlærer

Skejby

Musik

Musik er for dig, der bare elsker musik. Vi spiller på alle tangenter og arbejder med næsten alle musikkens mange forskellige roller. Det er her, du forbereder dig til en uddannelse inden for musikkens verden – måske som musiker, lydtekniker eller producer?

Vi arbejder med sammenspil, kompositioner og produktion af musik. I samarbejde med Teater-holdet laver vi forestillinger og koncerter, som vi turnerer rundt i landet med. Meget bliver til i fællesskab, men du har også mulighed for at nørde med at indspille i vores studie eller komponere på computer i vores MusicLab.

Musikken fylder selvfølgelig rigtig meget, men dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) er også en del af undervisningen. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Skejby)

Joakim Øster

Faglærer - Musik-holdet

Skejby

Johannes Nørrelykke

Faglærer - Musik-holdet

Skejby

Kjeld Birch Friis

Vejleder - Musik, AGU

Skejby

Dion Rasmussen

Faglærer Rap

Vest

Eddy Sønderiis Jensen

Faglærer - Rap-holdet

Vest

Lone Andersen

Vejleder - Rap, Dans, AGU

Vest

Søren Karim Bech

Faglærer - Rap-holdet (barsel)

Vest

Rap

På Rap får du målrettet undervisning af professionelle indenfor hiphop, rap og andre urbane genrer.

VI arbejder med lyrik, beats, rim, flow og sceneoptræden, og vi lytter til det, du har på hjerte. Hos os kan du nemlig lære at producere, indspille, mixe og markedsføre din egen produktion

Sideløbende med musik og tekstarbejdet arbejder vi også med dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Vest)

Dans

Rytmer, livsglæde og sved på panden – hos os kommer du virkelig i god form! Du behøver ikke være en dygtig danser for at starte på Dans, men det er vigtigt, at du har lyst til at bevæge dig.

Vi arbejder med mange forskellige stilarter – fx streetdance, dancehall, hiphop, breakdance og moderne dans. Fysisk grundtræning og teknik er en vigtig del af vores arbejde, ligesom vi arbejder med koreografi, musikforståelse og sceneudtryk. Hvis du har gode idéer, tager vi gerne udgangspunkt i dem. Du får mulighed for at optræde for et publikum, når vi deltager i shows og events på skolen, men også når vi optræder ude i det pulserende aarhusianske kulturliv. Det er måske også dér, vi kommer til at dig, når du er færdig med dit skoleforløb?

Samtidig med træning og dans deltager du i dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig.

(Vest)

Liv Crescesse Bønsøe

Faglærer - Danse-holdet

Vest

Lone Andersen

Vejleder - Rap, Dans, AGU

Vest

Teater

Har du en skuespiller eller en scenetekniker gemt i maven? Kan du li’ at være ”på”, eller vil du gerne lære det? Så er Teater noget for dig. Vi arbejder med teknikker inden for skuespil, figurarbejde, improvisation, tekstarbejde, stemmetræning, dans og stunt, koncentration, disciplin og masser af humor.

Vi arbejder sammen i teams og producerer årligt to teaterforestillinger, hvoraf den ene er et samarbejde med Musik. Produktionsforholdene er meget tæt på at være professionelle, og forestillingerne vises for et betalende publikum.

Ud over de to forestillinger og de teknikker, vi arbejder med, så er dansk, matematik og PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) en del af undervisningen. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvad du skal bruge for at komme videre i ungdomsuddannelse eller job, og så laver vi en plan sammen med dig..

(Skejby)

Anette Due Asmussen

Vejleder - Teater, F16, AGU

Skejby

Kramer Madsen

Faglærer - Teater-holdet

Skejby

Musisk og kunstnerisk produktion

Almen-undervisere

Allan Kirkegaard

Almenlærer

Skejby

Henrik Stasiak Hagelquist

Almenlærer

Skejby

Marianne Tang Christensen

Almenlærer

Vest

Violeta Nitu

Almenlærer - Tekstil-holdet, AGU

Skejby