FGU Aarhus søger studieadministrativ medarbejder

Er du en imødekommende, robust og stabil kollega, der kan have mange bolde i luften samtidig, og som har sans for detaljer og interesse for at arbejde med tal?

Trives du på en levende arbejdsplads, hvor der er plads til gode grin og samtidig er et stort fokus på udvikling, finjustering og optimering?

Trives du også med mange forskellige mennesker omkring dig, og vil du gerne arbejde et sted, hvor ikke mange dage er ens?
Så er det dig, vi søger!

Du vil få ansvaret for egne arbejdsopgaver, og du skal trives med aktivt at udvikle disse. Samtidig skal du have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger og understøtte organisationen, hvis kerneopgave er at hjælpe unge mennesker med svære vilkår videre mod en ungdomsuddannelse eller i beskæftigelse.

Du vil indgå i et administrationsteam, der på nuværende tidspunkt består af 5 medarbejdere.

Stillingen vil byde på en bred kontaktflade og en høj grad af frihed under ansvar, herunder udfordringer og opgaver, der vil give dig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Personlige kompetencer og kvalifikationer

• Vi er på udkig efter følgende personlige kompetencer og kvalifikationer.
  • Du har en kontoruddannelse eller relevant erhvervserfaring inden for området.
  • Synes at arbejde med tal, regneark og deslige er spændende.
  • At du som person er selvkørende – formår at identificere, hvad de givne situationer kalder på og handle derefter.
  • Trives med frihed under ansvar og har en omhyggelig og detaljeorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver.
  • Det falder dig naturligt at arbejde struktureret og kvalitetsbevidst, og du er kendetegnet som en serviceminded, udadvendt og initiativrig person.
  • Du kommunikerer ubesværet i øjenhøjde med andre og trives i et dynamisk arbejdsmiljø med mange anderledes udfordringer og værdsætter forskellighed som en styrke.
  • Du ser det som udviklende at sætte dig ind i nye programmer, deres funktioner og finde en optimal udnyttelse af disse.
  • Du venter ikke, til en opgave bliver stillet til dig af andre, men ser dem selv, når de opstår.
  • Gerne erfaring fra skoleverdenen eller anden offentlig administration.

Vi tilbyder

• En arbejdsplads, hvor vi har eleverne i centrum, hvor vi drager omsorg for hinanden, og hvor vi har plads til vores forskelligheder.
  • Et godt arbejdsfællesskab med kompetente kolleger, som er stærkt engagerede i eleverne.
  • Vi har en uformel omgangstone, og vi griner med hinanden og ikke af hinanden.
  • En skole under udvikling, men med stor mulighed for at sætte præg på arbejdsgange.

Om jobbet

• Elevadministration, herunder indskrivning af nye elever og ajourføring i FGU Planer, skabe overblik over skolens elevsituation, tæt samarbejde med skolens vejledere samt Kommunens UngeIndsats (KUI)
  • Prøveplanlægning
  • Skemalægning i samarbejde med ledelse og undervisere
  • Mindre økonomiopgaver
  • Forskellige administrative opgaver for at understøtte den undervisningsmæssige drift af skolen i samarbejde med undervisere og skoleleder
  • Tæt samarbejde med skolernes øvrige administrative medarbejdere om tværgående opgaver
  • Kvalitetssikring og kontrollering af informationer

Vilkår og ansøgningsfrist

Arbejdstiden udgør 37 timer/uge. Aflønning sker efter HK Stat´s overenskomst på basis af din baggrund og erfaring.

Din primære arbejdsplads vil være på FGU Aarhus, Sekretariatet – Olof Palmes Allé 35

Ansøgning og CV sendes som samlet pdf-fil til job@fguaarhus.dk med emnet ”elevadministration”.

Ansøgningen skal være FGU Aarhus i hænde senest d. 5. december 2022 kl. 12.00.

Vi afholder ansættelsessamtaler d. 14. december 2022

Stillingen ønskes besat fra den 1. februar 2023 – eller snarest muligt.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

– Direktør Claus Bentsen på cb@fguaarhus.dk eller tlf. 2028 5988.

– Administrativ leder Aggi Larsen på al@fguaarhus.dk eller tlf. 4190 3666.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

FGU Aarhus er en 2-årig Forberedende Grunduddannelse (FGU) i tre spor: Almen Grunduddannelse (AGU), Produktionsgrunduddannelse (PGU) samt Erhvervsgrunduddannelse (EGU) og henvender sig til unge under 25 år. FGU Aarhus er en selvejende institution normeret til ca. 650 elever og der er ansat 110 medarbejdere fordelt på tre skoler. FGU Aarhus’ værdier er TILLID, RESPEKT, AMBITIONER og NYSGERRIGHED.

Læs mere om FGU uddannelsen på www.uvm.dk.