FGU Ega søger fra den 1. september 2021 eller snarest muligt en køkken- og rengøringsassistent til vores skole

På FGU Egaa søger vi en dygtig og arbejdsom køkken- og rengøringsassistent. Stillingen er på fuld tid.  Vi søger en kollega, som kan trives i en spændende og travl hverdag.

Du vil skulle arbejde i et miljø, hvor dit  fokus både vil være at samarbejde med en faglærer om  at sikre den daglige forplejning til ca. 80 elever samt ca. 20 medarbejdere og derudover at være ansvarlig for skolens rengøring.

Dette betyder, at du vil have base  i et køkken, der også fungerer som værksted for elever. Den praktiske og teoretiske undervisning af elever i køkkenet og det daglige pædagogiske arbejde varetages af en faglærer.
Du vil i det daglige arbejde sammen med faglæreren skulle være garant for, at maden bliver færdig til tiden – og efterfølgende stå for og være ansvarlig for den daglige rengøring på skolen.

Din profil

• Vi ser gerne at du har en uddannelse som køkkenassistent, cater eller ernæringsassistent og gerne kunne bidrage med at lave billig og lækker mad til både veganere og til mange andre.
  • Du er selvstændig og er organisatorisk og har økonomisk blik – og skal i hverdagen planlægge indkøb m.v. i samarbejde med værkstedets faglærer.
  • Du skal være indstillet på og have flair for at arbejde på en arbejdsplads, hvor unge mennesker tager uddannelse.
  • Du skal være indstillet på tilberedning af mad kan være både sammen med eller uden elever.
  • Du har erfaring og styr på rengøringsopgaver og kan hurtigt skabe dig overblik,  ligesom du er indstillet på at understøtte og inddrage eleverne i mindre rengøringsopgaver i huset. Den endelige slutrengøring varetager du alene.
  • Du har erfaring med i fællesskab at løse en opgave til den er afsluttet.
  • Du er serviceminded og tydelig.
  • Du har kendskab og erfaring i at bruge IT i dit arbejde.
  • Du er stabil og pligtopfyldende.

Om os

Vi er på skolen stolte af det, vi serverer. Derfor er det vigtigt for os, at maden skal have karakter, smage godt  og være frisklavet.
I køkkenet lægger vi vægt på en stram økonomi, økologi og på at minimere madspild. Derfor overproducerer vi ikke, og rester bliver genanvendt.

Vi sætter pris på at have styr på vores rengøringsopgaver og holder generelt en virkelig høj hygiejne og orden, så den daglige slutrengøring bliver nemmere og overskuelig.

Skolen er kendt for et godt fællesskab, både fagligt og socialt,  samt et godt, respektfuldt og positivt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager og hjælper hinanden.
Derudover tilbyder vi følgende:

• En arbejdsplads, der er i forandring, og hvor alle gerne vil yde et godt stykke arbejde, og hvor dit input er vigtigt.
  • En skole med gode kollegaer med forskellige kompetencer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdsadresse er Øster Kringelvej 32, 8250 Egaa.  Stillingen er på gns. 37 timer/uge, men grundet skolens lukkedage arbejder du i praksis 39 timer/uge i 42 uger.
Vil du høre mere om stillingen, kan du ringe til skoleleder Allan Frederiksen  på tlf. 41903726.
Ansøgningen sendes til job@fguaarhus.dk og skal mærkes køkken- og rengøringsassistent Egaa.
Ansøgningsfristen er søndag den 25. juli 2021.  Der vil blive afholdt samtaler d. 29. eller 30. juli 2021.

Download dette jobopslag som printvenlig PDF.

FGU Aarhus er en 2-årig Forberedende Grunduddannelse (FGU) i tre spor: Almen Grunduddannelse (AGU), Produktionsgrunduddannelse (PGU) samt Erhvervsgrunduddannelse (EGU) og henvender sig til unge under 25 år. FGU Aarhus er en selvejende institution normeret til ca. 650 elever og der er ansat 110 medarbejdere fordelt på tre skoler. Læs mere på vores hjemmeside www.fguaarhus.dk og på www.uvm.dk

Kernefortælling om FGU Aarhus (åbner i et nyt vindue)
FGU Aarhus logo