Teater-holdet og musik-holdet på FGU Aarhus var i uge 34 sammen med elever fra Det Jyske Musikkonservatorium og Den Danske Scenekunstskole inviteret workshop på Det Jyske Musikkonservatorium. Her er det FGU’s musiklinje, der gir den gas over for de øvrige workshopdeltagere.
GLOMUS har 25 partnerskoler fra alle kontinenter, der repræsenterer nogle af de akademisk stærkeste og mest visionære kunstskoler i verden og er et værdidrevet non-profit samfund, hvor elevernes kunstneriske og menneskelige udvikling er i centrum. GLOMUS holder næste år en stor camp i Aarhus med mere end 200 unge fra hele verden, og her er FGU også inviteret.
Den første GLOMUS camp så dagens lys i Mozambique i 2009. Kerneværdier for GLOMUS -netværket er interkulturel dialog og kunstnerisk interaktion med fokus på at bidrage til en positiv social udvikling, både lokalt og globalt. Den primære aktivitet er en større begivenhed eller “GLOMUS Camp”, der finder sted hvert andet år og samler elever, lærere, ledere og kunstnere fra alle medlemslandene for at deltage i en overflod af interkulturelle udtryk, forestillinger og debatworkshops, som er også åben for offentligheden.