Findes den perfekte krop, eller kan man bygge den ved hjælp af videnskab? Eleverne fra FGU’s Musik- og Teater-linje har i tæt samarbejde med den prisbelønnede dramatiker Brian Wind Hansen skabt en forestilling om begrebet “Den Perfekte Krop”.

I forestillingen KROP møder vi i kælderen på et sygehus en gruppe læger, som i årevis har været i gang med et TOPHEMMELIGT eksperiment – nemlig at skabe den perfekte krop ! “En krops-mission, om man vil”. Til dette eksperiment har lægerne fået fremskaffet ligene af nogle unge mennesker, hvor kun de PERFEKTE dele bliver brugt ! “Fordi vi elsker at dissekere, obducere og dechifrere” !

Men findes den perfekte krop overhovedet? Og er lægerne VIRKELIG i stand til at skabe den? Eller ender eksperimentet katastrofalt? KROP er en forestilling, der behandler problemstillingen i det urealistiske ideal om at opnå den perfekte krop.

KROP er et brag af en forestilling fyldt med komik, musik og blodig alvor, der giver stof til eftertanke. I KROP brydes “den 4. væg”, hvilket vil sige, at skuespillerne inddrager publikum, og undervejs vil der være en masse musikalske scener !

Forestillingen turnerede Danmark rundt i perioden 27/3 – 21/4 2023.