Omkring 200 elever havde en forrygende fest torsdag den 23. maj på FGU Aarhus. Der blev sunget og danset på livet løs. Men skolen havde også allieret sig med selveste Johnson, som havde stor appeal til de unge med sine kendte numre og sin utrolige publikumskontakt.

 

Festen åbnede med FGU Aarhus’ Musiklinje, der i nogle medrivende numre var med til at sætte den musikalske barre højt fra starten. Om lærerbandet Fuzzy Galaxy Unicorns var i stand til efterfølgende at holde det høje niveau skal vi ikke kunne udtale os om. Men det var sjovt for lærerne, og eleverne var vilde med det.

 

FGU Aarhus’ Raplinje fik banket stemningen tæt på kogepunktet med deres fine optræden og stærke tekster. Og så var bolden givet op til Johnson, som tog den hjem med sin charmerende rap og fede moves.

 

Dette var den første elevfest på FGU Aarhus. Og den gav et rigtig godt afsæt at bygge videre på og fortsætte traditionen næste år.
Skolen havde forsøgt sig med at sælge alkohol til elever over 18 år, dog max. 4 pr. person. Der var ligeledes etableret rygeområde udendørs, selv om skolen normalt er røgfri. Men alt forløb forbilledligt.

 

Stor ros til alle elever for at bidrage til en fantastisk fest.

 

Her har I et par videoklip og still-billeder fra festen 🫠

 

https://youtu.be/0E0V0PqbuAs
https://youtube.com/shorts/3Y7HKUpmAlI
https://youtu.be/h32PqD3GIJQ
https://youtu.be/UMtlehiP86Y
https://youtu.be/g8eLzdJi0Ms
https://youtu.be/i1dP92tPZeU