COVID-19 status på FGU-Aarhus

Af med mundbindet!

Fra mandag d. 14. juni ophører krav om brug af mundbind. Det betyder, at alle elever og ansatte kan møde i skolen uden mundbind.

Elever og ansatte skal dog stadigvæk lade sig teste to gange om ugen, som hidtil. Det er fortsat et krav for fysisk tilstedeværelse på skolen. Dette gælder frem til sommerferien.

Vi opfordrer alle elever til at tjekke e-boks og se, om de har modtaget en invitation til vaccination. Det er i øjeblikket de 16-19 årige og 20-24 årige, der bliver vaccineret.


Glædeligt nyt!

Det er glædeligt, at vi på FGU Aarhus åbner for 100 % fremmøde for alle elever fra tirsdag d. 25. maj 2021. Det betyder, at alle elever møder fysisk i skole hver dag, hver uge. Vi glæder os til at se, at skolerne endelig blive fyldt at vores unge.

Der er fortsat krav om test for fysisk fremmøde, og alle elever og ansatte skal fortsat kunne fremvise et testsvar, der ikke er mere end 72 timer gammelt. Derfor fortsætter vi selvpodning som hurtigtests på egen adresse, og opskalerer testsystemet, så alle elever og ansatte kan blive testet to gange om ugen, hver uge.

Når vi åbner skolerne igen til 100 %, fortsætter vi med samme model for zoneinddeling, bespisning, mundbind på fællesarealer, hyppig håndvask, inddelinger på udearealer mm., som vi har anvendt før nedlukningen, før jul.

Frem til d. 25. maj fortsætter vi som hidtil med 50 % fremmøde: fysisk fremmøde hver anden uge, og online undervisning hver anden uge.

Kontaktpersoner

Ulla Krogager
tlf. 4190 3702

Laila Dalgaard Fink
tlf. 4190 3718

COVID-19 Retningslinjer for elever
Guide til teststeder og tidsbestilling